#WEARESERVIER

Een internationale en onafhankelijke farmaceutische groep met een ruim aanbod aan gezondheidszorg.

“Ik ben trots om aan te kondigen dat we voor het 4e jaar op rij het label Top Employer Belgium hebben behaald, een echte erkenning van ons engagement voor onze medewerkers.

Sluit je aan bij ons dynamisch Servier BeLux team, een team op menselijke maat waar respect, vertrouwen en de ontwikkeling van eenieder elke dag centraal staan”.

Ernst Natens, Directeur Human Resources

Bij Servier is het onze ambitie om een langdurige vertrouwensrelatie aan te gaan die je aanmoedigt om je sterke kanten te gebruiken en je vaardigheden te ontwikkelen. Je zal je passie kunnen delen met teams die zich inzetten voor de therapeutische vooruitgang ten voordele van patiënten, te beginnen met een geïndividualiseerd integratieproces. Daarna heb je de mogelijkheid om een rijk en gevarieerd carrièrepad op te bouwen, met tal van mogelijkheden om nieuwe dingen te leren.

Als je bij Servier begint, kom je terecht in een werkomgeving waar op een zorgzame manier en met plezier wordt samengewerkt op een plek waar iedereen elkaar kent en waar je een echte teamspeler bent.

Bij ons komen werken betekent dat je een van de drijvende krachten wordt achter onze roeping: helpen om aan de toekomstige generaties een wereld door te geven die de toegang tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor iedereen kan garanderen. Het HR-team heet je welkom!

Het opbouwen van een duurzame vertrouwensrelatie begint al tijdens de wervingsfase. We zijn ervan overtuigd dat het succes van de groep gebaseerd is op de talenten en de diversiteit van onze medewerkers, maar ook op de match tussen onze behoeften, onze waarden, jouw project en jouw persoonlijkheid.

Daarom zijn we, naast de technische rekruteringsgesprekken die we met jou voeren, ook geïnteresseerd in jouw persoon. We willen je graag beter leren kennen en zo de geschiktheid van je profiel met de aangeboden functie en met het team bevestigen, en zo je integratie vergemakkelijken. Omdat jouw tevredenheid ons succes is.

BELANGRIJKSTE CIJFERS​

21800

medewerkers in 150 landen.

100 miljoen

patiënten die wereldwijd
elke dag met onze
geneesmiddelen worden
behandeld.

86%

van de werknemers hebben
Servier aanbevolen als een
geweldige plek om te werken.

100

jobprofielen en 26 job
categorieën.

Werken bij Servier 

Ontdek de waaier aan beroepen en expertise  

R & D 

Sluit je aan bij multidisciplinaire teams die werken op internationale projecten en die zich inzetten voor de therapeutische vooruitgang ten voordele van de patiënten.  

Marketing & Sales

Kom de wetenschappelijke uitmuntendheid van de Groep over België en Luxemburg verspreiden en blijf een groeiend aantal patiënten ondersteunen. 

Medical Affairs 

Bijdragen aan het verrijken van de medische waarde van onze huidige en toekomstige therapeutische oplossingen en het stimuleren van kennisdeling. 

Transversale functies 

Werk samen om de implementatie van onze bedrijfsstrategie te ondersteunen. 

DOE MET ONS MEE ?

Werken bij Servier!

Ontdek de waaier aan beroepen en expertise