WERELDWIJDE RESEARCH & DEVELOPMENT

Om nieuwe behandelingen te ontdekken die het leven van patiënten verbeteren, investeert Servier meer dan 20% van de omzet (excl. generieke geneesmiddelen) in R&D. De Groep richt zijn inspanningen in R&D op therapeutische domeinen waar de behoeften aanzienlijk zijn. Servier wil 50% van zijn totale R&D-budget* besteden aan onderzoek naar kankerbehandelingen.

De oprichting van het toekomstige Servier Paris Saclay Research Institute is een perfecte illustratie van onze wens om meer open, “agile” en productief onderzoek te verrichten ten dienste van de patiënten.

BELANGRIJKSTE CIJFERS

+20%

van de omzet van
merkgeneesmiddelen
wordt jaarlijks in R&D
geïnvesteerd.

50%

Servier wil 50%
van zijn totale
R&D-budget*
besteden aan
onderzoek naar
kankerbehandelingen
* Merknaamactiviteit

+ dan 40

actieve allianties
wereldwijd.

SERVIER PARIS-SACLAY RESEARCH INSTITUTE

Vandaag het onderzoek versnellen voor een innovatieve gezondheidszorg van morgen

Voor meer informatie, ga naar www.servier.com/paris-saclay-institute/

ONZE KANDIDAAT-GENEESMIDDELEN IN ONTWIKKELING

Voor meer informatie over onze kandidaat-geneesmiddelen in ontwikkeling van Servier, klik hier

www.servier.com/development-portfolio/

ONS CENTRUM VOOR ONDERZOEK & ONTWIKKELING IN BELGIË

“Servier R&D Benelux, opgericht in 1988, is betrokken bij de internationale ontwikkeling van onze innoverende behandelingen en draagt zo bij tot de wetenschappelijke uitstraling van onze landen en stelt ons in staat therapeutische oplossingen aan te bieden die beantwoorden aan de behoeften van de patiënten.

Als Clinical Operations afdeling zijn wij verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van klinische onderzoeken in België, Nederland en Luxemburg en dit in alle therapeutische domeinen waarin Servier actief is. Elk klinisch onderzoek wordt volgens alle internationale normen nauwgezet opgevolgd door een ervaren team dat zich volledig inzet voor therapeutische vooruitgang ten voordele van de patiënten.”

Dr. Arne Sakrauski, Directeur Clinical Operations Hub Europa

Bent u als onderzoeker of arts geïnteresseerd

om met ons samen te werken in klinische studies in de Benelux?

Servier voldoet aan de Europese en Amerikaanse normen voor transparantie van klinische proeven.

 

De klinische rapporten van onze studies worden geleidelijk aan openbaar gemaakt en gebruikt voor het verkrijgen van nieuwe vergunningen voor het in de handel brengen in Europa. Het klinische register van Servier levert het gegevensprotocol en de resultaten van onze Fase I tot IV klinische studies.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over lopende klinische onderzoeken, kunt u de wereldwijde registers van klinische onderzoeken raadplegen.

In het EU Clinical Trials Register kunt u zoeken naar informatie over protocollen en resultaten: interventionele klinische proeven die worden uitgevoerd in de Europese Unie (EU) en de Europese Economische Ruimte (EER); en klinische proeven die buiten de EU / EER worden uitgevoerd en die verband houden met de ontwikkeling van de Europese pediatrische geneeskunde. Voor meer informatie klik hier.

ClinicalTrials.gov is een database van private en publieke gefinancierde klinische studies die over de hele wereld worden uitgevoerd. Voor meer informatie klik hier.